Zástupci klubu prezentovali sledge hokej žákům a zahraničním učitelům na škole ve Velkém Ořechově

25.04.2017 22:15

Zástupci zlínského sledge hokejové klubu vyrazili v úterý ve složení trenér Tomáš Sedláček, útočník Kamil Šnajdar a PR manažer Jakub Kudláč na přednášku pro žáky Základní školy ve Velkém Ořechově a zahraniční učitele ze Švédska, Itálie, Německa a Slovenska, kteří spolupracují se školou v rámci mezinárodního projektu Erasmus+.

 

Na zhruba dvouhodinové přednášce se žáci se zahraničními učiteli dozvěděli vše o sledge hokeji, prohlédli si poháry s medailemi, hrací saně a hokejky.

 

Škola měla sama zájem o přednášku, což nás velmi potěšilo. Dle toho to taky na místě vypadalo. Kdybych na takovou školu chodil já, asi bych byl velmi spokojen. Jsou tam příjemní učitelé a prostředí je taktéž na hezké úrovni. Děti byly velmi zvídané a kladly mnoho dotazů, nechyběla ani naše autogramiáda, kterou si sami žáci vynutili. To nás překvapilo, tolik podpisů snad nerozdal náš tým dohromady za celou kariéru. Velmi nás mrzí, že jsme dětem nemohli dát alespoň nějaké kartičky, musíme je nechat na příště udělat. Věřím, že se školou navážeme dobré kontakty a žáci začnou třeba i chodit na naše zápasy,“ uvedl za SHK LAPP Zlín Jakub Kudláč.