Základní část se blíží ke konci, LAPP Zlín bude bojovat o udržení 1. místa!

14.02.2016 08:40

Základní část České sledge hokejové ligy se pomalu chýlí ke konci a zlínští sledge hokejisté se soustředí na posledních 5 zápasů, které je čekají. Situace na čele tabulky je velmi vyrovnaná a po 13 odehraných kolech vedou zlínští s 35 body před druhými Karlovými Vary a to o pouhý jeden bod! Na vedoucí dvojici se z 3. místa tlačí Pardubice s 29 body, avšak ty mají odehráno o jeden zápas méně. Čtvrtá příčka, která zaručuje účast v Superfinále o 3. - 4. místo, patří pražské Spartě s náskokem pouhých 2 bodů přes pátým týmem Bencont Dolný Kubín.

Zvýšit svůj náskok na čele tabulky budou moci sledge hokejisté SHK LAPP Zlín již v sobotu 20. února, kdy se utkají od 15.30 hodin na ledě PSG arény ve Zlíně s pražskou Spartou a o den později, v neděli, změří síly s Pardubicemi v utkání, které začíná v 11.30 hodin.

Přijďte o víkendu do PSG arény a podpořte zlínské sledge hokejisty na jejich cestě v bojích o finále České sledge hokejové ligy!

 

Pro ty, co se nemůžou zúčastnit utkání:

Oba tyto zápasy bude možné sledovat online jak TEXT, kde budou průběžně dávány gólové akce jako gifové animace a samozřejmě budeme vysílat i na TVCOM. Odkazy na online přenosy nejen ze zlínských utkání naleznete zde na webu v sekci ČSHL 2015/2016

 

autor: Kamil Šnajdar