Vytoužené SUPERFINÁLE je tady, Zlín se 20. března utká s Karlovými Vary o titul!

13.03.2016 14:43

Úřadující mistr SHK LAPP Zlín zvládl v letošní sezóně odehrát velkou porci 18 zápasů základní části s bilancí 16 výher po základní hrací době, 1 výhry po samostatných nájezdech a 1 prohry. S 50 získanými body obsadil suverénně 1. místo v tabulce po základní části a zajistil si tak účast v Superfinále a pořádání události na domácím ledě. Nejdůležitější zápas v sezóně však zlínské borce teprve čeká…

 

Již v neděli 20. března bude PSG Aréna ve Zlíně svědkem souboje o titul Mistra České sledge hokejové ligy 2015/2016. Utkání, které určí vládce sledge hokeje v Česku na následující rok, začne v 10 hodin. Soupeřem Zlína bude celek SKV Sharks Karlovy Vary, jenž v základní části obsadil druhou příčku se ztrátou tří bodů na ševce.

 

I v letošním roce si pořadatelé připravili pro diváky doprovodný program k utkání v podobě slosovatelných LAPPENEK (vstupenek), díky kterým mohou diváci získat zajímavé věcné ceny od partnerů zlínského sledge hokejového týmu. Vstup na utkání je pro všechny diváky ZDARMA.

 

Přijďte podpořit zlínské sledge hokejisty v nejdůležitějším utkání sezóny, ve kterém se budou rvát o zisk svého třetího Mistrovského titulu!

 

Výsledku vzájemných zápasů v sezóně s Karlovými Vary:
Vary – Zlín 2:1
Zlín – Vary 4:0

 

Věcné ceny věnovaly tito partneři: