V repríze loňského finále uspěli znovu Zlínští sledge hokejisté!

08.11.2015 14:13

V repríze loňského finále se na pardubickém ledě představil úřadující mistr Zlín. Ten po celou dobu zápasu kontroloval hru a také vedl, konečné skóre je tak 3:1. Aktuálně se SHK Lapp Zlín dotáhli na vedoucí Karlovy Vary, kdy po šesti zápasech mají paptnáct bodů. Vary však mají o zápas méně.

 

V defenzivním podání hry se dostal do první veliké šance domácí Hering, brankář Matoušek ale proti jeho střele zasáhl. A tak se podařilo udeřit SHK Lapp Zlínu, když ukázkové sólo přes celé hřiště zakončil Zdeněk Hábl.

 

Zlínští ve druhé části mohli navýšit vedení při přesilové hře, ale zadařilo se až po ní - 13 vteřin před koncem třetiny usměrnil pod horní tyč puk Zdeněk Šafránek.

 

A začátek posledního dějství byl opět gólový, když samostatný únik proměnil Marián Ligda. Domácí celek ještě bojoval a dočkal se snížení z hole Heringa, na víc se už ale nezmohl.

 

Sestava Pardubice: Boček - Motyčka, Kolek, Štěpják, Hýbner, Kvoch, Kubeš, Michalec, Horníček, Kubeš, V.Buhr, Hering, Doležal, Kořínek, R.Buhr, Chudmovský.

 

Sestava Zlín: Matoušek - Julina, Z.Hábl, Šafránek, Palát, Stodůlka, Ligda, D.Hábl, Šnajdar, Slováček.

 

Branky a nahrávky:  43. Hering – 14. Z.Hábl, 30. Šafránek, 33. Ligda (Matoušek).