Utkání LAPP Cupu mezi Zlínem a Malmö odvysílá živě kanál ČT sport!

16.08.2017 10:30

Zápas zlínského mezinárodního sledge hokejové turnaje v září mezi Zlínem a Malmö odvysílá živě veřejnoprávní Česká televize na svém kanále ČT Sport. Bude se jednat o historicky první živé televizní vysílání utkání klubu SHK LAPP Zlín.

 

Duel mezi týmy SHK LAPP Zlín a FIFH Malmö diváci budou moci sledovat v pátek 8. září od 9:25 hodin. „Byla zde možnost vysílat i čtvrteční odpolední zápas s italským týmem od 16 hodin, ale po dohodě s vedením našeho klubu jsme si řekli, že uděláme páteční dopolední zápas. Chceme, aby duel s Malmö byl oslavou sledge hokeje ve Zlíně. Doufáme, že zápas bude krom diváků České televize sledovat i plná PSG aréna,“ pověděl PR manažer zlínského sledge hokejové klubu Jakub Kudláč.

 

Ten přitom připustil, že kontakty s Českou televizí byly už dříve. „S Robertem Zárubou jsme se bavili o této možnosti už před letošním finálovým duelem, ale vyšlo to až nyní. Jsme za to moc rádi. Je potřeba poděkovat šéfkomentátorovi redakce sportu ČT Robertu Zárubovi, ale stejnou měrou i vedoucímu vysílacího plánu ČT Sport Josefu Kondračinovi. Vyjednávání byla pohodová,“ řekl Kudláč.

 

Teď už musíme jenom doufat, že se nestane něco neočekávaného. Budeme ještě mluvit s produkcí České televize, kde dojednáme technické věci. Zároveň nevylučujeme a doufáme, že toto nebude první a poslední živý přenos od nás,“ uzavřel zlínský manažer.