Sledge hokej očima fotografa

26.01.2015 09:38

Zveme Vás do Galerie II. patra radnice Zlín na výstavu „Sledge hokej očima fotografa“, která potrvá od pondělí 2. února do 27. února 2015.

Nahlédněte prostřednictvím objektivu pana Jaroslava Kvapila do jedinečných a nearanžovaných momentů sledge hokejových utkání.

Věnujte pár okamžiků své pozornosti při své cílené i neplánované procházce zlínskou radnicí. V prostorách sloužících veřejnosti coby výstavní galerie, Vás vtáhnou časosběrné fotografie do velmi reálného světa sportovního zlínského fenoménu, který přesáhl hranice regionu.

Autor fotografií zcela dobrovolně a na úkor vlastního pohodlí strávil hodiny na zimou a chladem příznačném stadionu ve Zlíně, aby objektivem zachytil vjemy svého oka v originálním detailu i celku. Jaroslav Kvapil diskrétní formou bourá mýty a neznalost a maže pomyslnou hranici ostychu k postiženým. K zhlédnutí bude na sedm desítek fotografií.

 

Vernisáž výstavy se uskuteční v pondělí 2. února v 17. hodin. Všichni jsou srdečně zváni.

Nad výstavou převzal záštitu primátor statutárního města Zlína MUDr. Miroslav Adámek.

Výstavu pořádají Zlínské aplikované sporty – sledge hokej ve spolupráci s oddělením prevence kriminality a sportovišť statutárního města Zlína.

Plakát k výstavě ZDE.

Autor článku: Roman Herink