Rozhodující zápasy semifinále Play off ČSHL 2013/2014.

20.01.2014 08:05

O nadcházejícím víkendu se odehraje druhé, případné třetí rozhodující  semifinálové utkání play off ČSHL 2013/2014. Tým SHK Lapp Zlín přivítá na svém ledě olomoucké Kohouty. V sérii hrané na dvě vítězství zlínští sledge hokejisté vedou 1:0.

 Lapp Zlín bude chtít rozhodnout o postupu do finále České sledge hokejové ligy hned v prvním utkání hraném na domácím ledě. Po zkušenostech na ledě Olomouce v prvním semifinálovém utkání, kdy zlínským hráčům svou obranou hrou Kohouti velmi znepříjemňovali život ve vlastním obranném pásmu, to bude velmi těžký úkol. Je jasné, že Olomouci v tomto utkání půjde o vše, pokud chtějí pomýšlet na finále.  A budou ještě tvrdším soupeřem. Utkání se odehraje v sobotu 25. ledna od 16:45 hodin na PSG Aréně ve Zlíně.

Případný 3. rozhodující duel se odehraje o den později v neděli 26. ledna na tom samém místě od 9.00 hodin.

 

Domácí tým pro diváky připravil tak jak v předchozích letech při play-off  tzv. slosovatelné Lappenky, které získají při vstupu na zimní stadion zdarma. Losování o věcné ceny, které přichystali partneři zlínského sledge hokeje, proběhne o přestávce mezi druhou a třetí třetinou.

Přijďte v sobotu do ochozů zimního stadiónu podpořit tým SHK Lapp Zlín v boji o finále České sledge hokejové ligy 2013/2014.