Poslední kolo základní části ČSHL 2013/2014

01.01.2014 11:52

O prvním víkendu nového roku se odehraje poslední dvojkolo základní části České sledge hokejové ligy, které odtajní několik neznámých.

1. Který ze dvou týmu, zda Olomouc, nebo Pardubice si vybojují konečné čtvrté místo základní části ligy a v play-off se postaví znovu proti Zlínu.

2. Konečné pořadí po základní části ČSHL.

3. Určí dvě dvojice, které spolu budou hrát semifinále play-off.

Na zlínské sledge hokejisty čekají v tomto posledním ligovém kole dva velmi těžké zápasy. Oba soupeři potřebují bodovat, aby si zajistili postup mezi čtyři nejlepší týmy po základní části soutěže. Nejprve v sobotu 4. ledna odehrají zápas proti pardubickým Mustangům na jejich ledě a v neděli 5. ledna zajíždějí k poslednímu utkání základní části na led olomouckých Kohoutů.

Zlínským sledge hokejistům v tomto kole již o nic nejde, protože dvěma výhrami v předchozím kole si již zajistili předčasné vítězství po základní části ČSHL. Zlínští nechtějí spekulovat, který s těchto dvou týmů by byl lepším soupeřem pro semifinále play-off. Pro Olomouc i Pardubice je velmi důležité s SHK Lapp Zlín získat co nejvíce bodů, pokud chtějí pomýšlet na play-off.