Mistři na ledě! Před LAPP Cupem budou ladit formu týmovým soustředěním

11.08.2016 17:04

Dvojnásobní úřadující šampióni sledge hokejové ligy ve středu 10. srpna vyjeli na ledovou plochu. Trenér Sedláček přivítal celkem deset tváří, dva gólmany a sedm hráčů do pole.

 

Gólmanskou dvojici bude stejně jako loni obstarávat Stanislav Molek s Janem Matoušek, dále se na prvním tréninku představili: Marián Ligda, David Palát, Daniel Slováček, David a Zdeněk Háblovi, Petr Stodůlka a Pavel Julina.

 

Dále v sezóně počítáme s momentálně zraněným Zdeňkem Šafránkem. Martin Joppa a Peter Štít by se k nám měli vrátit z ročního angažmá v Dolném Kubíně. Na zkoušku také přijdou další dva hráči,“ pověděl vedoucí mužstva Petr Julina s tím, že tým opustil pouze Erik Fojtík. „Rozhodl se jít do Studénky, bránit mu samozřejmě nebudeme,“ okomentoval situaci Julina.

 

Před mezinárodním klubovým turnajem LAPP Cup, jenž se bude pořádat ve Zlíně první tři zářijové dny, budou svěřenci Tomáše Sedláčka ladit formu na týmovém soustředění. „Od čtvrtka 18. srpna do neděle 21. srpna budeme absolvovat každý den dvakrát tréninky na ledě promíchané s fyzickým cvičením ve fitness centru Vita Sana,“ řekl Julina.