Kouč Tomáš Sedláček před Superfinále slibuje: Pro titul uděláme cokoli!

16.03.2016 14:33

Pozvánka na FINÁLE

 

Vrchol sezóny se pro zlínské sledge hokejisty blíží. Již v neděli 20. března od 10 hodin přivítají LAPPáci na svém ledě Karlovy Vary. Jeden jediný zápas, a možná i jedna chybka, rozhodne o tom, kdo se stane mistrem pro ročník 2015/2016. Přijďte na PSG Arénu podpořit naše borce i Vy!

 

Setkávají se dva nejlepší týmy, které v letošní sezóně do Superfinále dokráčely po právu. Žraloci ztratili pouze sedm bodů, Zlínští pouze čtyři. „Karlovy Vary jsou v našich očích letos ze všech soupeřů nejlepší, a ačkoli první čtyřka tabulky je velice silná, letos jsou v rozhodujícím duelu sezóny asi po právu,“ sdělil na adresu soupeře zlínský kouč Tomáš Sedláček.

 

Poslední utkání základní části borci z Moravy zvládli poměrem 11:1 proti Dolnému Kubínu, který nakonec obsadil pátou příčku. Sedláček však varuje, že toto se nedá srovnávat. „Bude nás čekat kvalitnější soupeř, který bude hrát ve větším nasazení o všechno,“ upozornil s tím, že se dá očekávat krásná bitva. V sezóně Vary vzájemný duel vyhrály doma 2:1, LAPP zase v domácím prostředí zvítězil 4:0. „Oba týmy v sezóně využily domácího prostředí, které teď máme v zádech my. Bude to velká řežba,“ je si vědom lodivod loňským mistrů.

 

Mrzí ho, že se vinou přistoupení nových týmů výrazně zkrátilo play off, a to z klasické sériové bitvy na jednu jedinou, zvanou Superfinále. „Klasické play off bylo lepší, Superfinále je krokem zpátky,“ myslí si Sedláček.

 

Hráči z Baťova města však nic extra před tímto utkáním nepřipravují, sejdou se klasicky ve čtvrtek na tréninku a poté až v neděli.

 

PRO FANOUŠKY

 

Naopak zajímavé věci se chystají pro fanoušky. Jsou připraveny slosovatelné LAPPENKY, které jsou stejně jako vstup na utkání ZDARMA. Hráči se těší na parádní atmosféru. „Budeme se snažit z této události udělat zábavnou show, také věříme v parádní atmosféru, která byla loni na finále. Po ukončení zápasu bude vyhlašování týmových a individuálních ocenění za uplynulou sezónu,“ sdělil vedoucí mužstva Petr Julina. Loňský mistrovský titul na PSG Aréně oslavovalo 529 diváků, čímž byl vytvořen divácký rekord ligy.

 

STATISTIKA

 

Jeden z nejúspěšnějších sledgehokejových klubů v Česku bude bojovat o svůj třetí triumf, celkově má doposud na kontě deset medailí za dvanáct sezón, a to dvě zlaté, čtyři stříbrné a čtyři bronzové. „Na vrchol sezóny se moc těšíme a pro třetí titul v historii klubu uděláme maximum,“ slíbil Tomáš Sedláček. Proti nim budou stát Západočeši, kteří za jedenáct sezón vybojovali taktéž deset medailí, a to čtyři zlaté, tři stříbrné a tři bronzové.

 

Ve finále se oba celky za celé roky potkaly jen jednou, a to v sezóně 2011/2012. Tehdy slavil svůj historicky první titul Zlín.

 

Onlajn přenos na onlajny.com zde: www.onlajny.com/match/index/id/172193

Komentovaný přenos na tvcom.cz zde: ostatni.tvcom.cz/Zapas/Sport-Sledge-hockey/131315--SHK-LAPP-ZLIN-vs-SKV-SHARKS-KVARY-SUPERFINALE-Sledge-hokejova-liga-2015-2016.htm

 

Věcné ceny věnovaly tito partneři: