Joppa vítězem kanadského bodování ligy, s Háblem je v all stars. Zlín má taky dělené fair play

18.03.2020 00:36

Česká para hokejová liga sice svého mistra nakonec nepoznala (psali jsme ZDE), výsledky dlouhodobé části však jsou platné, stejně tak individuální trofeje za tuto část sezony. A některé míří i do Zlína! Vítězem ligového kanadského bodování se stal útočník SHK LAPP ZLÍN Martin Joppa, jenž je společně se Zdeňkem Háblem také v all stars sestavě soutěže. Do Zlína také putuje cena za fair play, za pouhých 32 trestných minut se o toto ocenění dělí s Olomoucí.

 

Martin Joppa ovládl bodování ligy s 27 kanadskými body za 13 gólů a 14 asistencí, to vše stihl za osm duelů, dva v základná části vynechal. Mladý dvaadvacetiletý forvard měl k tomuto ocenění našlápnuto už loni, kde ale vynechalal ke konci sezony zápasy a o první pozici tak nakonec těsně přišel.

 

On a zlínský obránce Zdeněk Hábl se nakonec usadili i v all stars sestavě soutěže. Sedmatřicetiletý bek odehrál celkem sedm duelů (tři vynechal) a nasbíral v něm 15 bodů (7+8). Jeho přínos je však především v poctivé defenzivní činnosti.

 

Tým SHK LAPP ZLÍN se zapsal také do kolonky fair play – společně s Olomoucí získali Zlínští nejméně trestných minut, a to sice 32.

 

KOMPLETNÍ STATISTIKY ZLÍNSKÉHO TÝMU V ZÁKLADNÍ ČÁSTI NALEZNETE ZDE.

 

VEŠKERÉ UDĚLOVANÉ INDIVIDUÁLNÍ CENY LIGY VČETNĚ ALL STARS K NAHLÉDNUTÍ ZDE.

Martin Joppa vítězem ligového kanadského bodování základní části soutěže

Zdeněk Hábl se stejně jako Martin Joppa dostal do all stars výběru ligy