Hrající trenér Rennhack táhl Piráty k výhře 7:0 v zápase o sedmé místo nad Carinthian

05.09.2015 10:20

Sobotní den Lapp Cupu načalo střetnutí dvou celků, které se ještě z výhry neradovaly. Poslední ze skupiny B rakouský Carinthian versus stejně umístění ze skupiny A německý Bremer. 

 
V zápase o sedmé místo bylo o vítězi jasno od prvních sekund. Už v 1. minutě úspěšné střílel hrající trenér Frank Rennhack, za tři minuty jej následoval Bas Disveld. Když v 7. minutě ujel sám na branku opět Bas Disveld, Kasslatter kapituloval potřetí. A aby toho nebylo málo, uběhlo pouhých dvacet sekund a na rakouského brankáře se řítil další Pirát, svou druhou trefou zvýšil na 4:0 Frank Rennhack.
 
Druhou část sice načali aktivněji s vidinou alespoň korigování Steelers, opět se ale radoval německý celek. Mezi kruhy se do puku opřel Frank Rennhack a tzv. búra byl na světě. Poté jeden z Pirátů dostal trest do konce utkání a už tak málo početný celek neměl na střídání. Síly však neubývaly. I v oslabení mohl svůj čtvrtý gól mohl vstřelit hrající trenér Rennhack, jeho pokus tváří v tvář ale Kasslatter vychytal. Šestá trefa Bremeru z hole Base Disvelda vypadala trochu komicky. Sudí ukázal gól, nikdo jakoby tomu ale nechtěl věřit. Radost vyvolal až svým výkřikem střelec branky. Za půl minuty se znovu prosadil Frank Rennhack. Když svůj únik neproměnil Kuhli-Lauestein, Bremer porazil rakouské Oceláře 7:0.
 
Góly: 1. Rennhack (Hering), 5. Disveld (Kuhli-Lauenstein), 7. Disveld (Rennhack), 7. Rennhack (Disveld), 18. Rennhack, 27. Disveld, 28. Rennhack (Disveld).
 
Poločasy: 4:0, 3:0. Vyloučení: 2:1, navíc Hering (Bremer) 5+DKU. Využití: Bez. V oslabení: Bez. Diváci: 22