Česká sledge hokejová liga 2015/2016

07.07.2015 08:23

V nadcházející sledge hokejové sezóně 2015/2016 dochází v systému České sledge hokejové ligy k několika zásadním změnám oproti předchozím ročníkům.

  1. Zvyšuje se počet týmů v lize a to na 10. Vznikl nový český tým z Litvínova a do soutěže byli přijaty ještě dva týmy ze zahraničí, ze Slovenska a Rakouska.
  2. Díky nárůstu týmu do soutěže se musel změnit i herní systém ČSHL. Hrát se bude systémem tzv. každý s každým dvoukolově a klasické play-off, na které jsme byli zvyklí, odpadá a bude nahrazeno Super finále, které se odehraje hned v dalším víkendu po odehrání základní části soutěže. Super finále se budou účastnit pouze první čtyři týmy po základní části a budou hrát o konečné pořadí na jedno vítězný zápas. O mistra a vícemistra si zahrají 1 a 2 tým po základní časti a o bronz se utkají týmy, které po základní části skončili na 3 a 4 místě. Utkání se odehrají u lépe postaveného týmu po základní části soutěže.

Kalendář a rozlosování ČSHL 2015/2016 naleznete zde na webu v sekci Kalendář akcí. Kalendář SHK Lapp Zlín je taky všem dostupný na Google kalendáři, který si můžete nasdílet do svých chytrých telefonů. V průběhu sezóny se do tohoto kalendáře budou přidávat známé časy a místa konání jednotlivých utkání.